| Chat topik | |
|
+10purple rain Mr. White Niwrok Ferrari-Fan tchabee Weide Remo joebuster R2-D2 DragonSlayer 14 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
DragonSlayer
Hozzászólások száma : 30 Join date : 2012. Oct. 07. Age : 49
| Tárgy: Re: Chat topik Hétf. Okt. 15, 2012 4:23 pm | |
| Üdv Mindenki! Tud nekem vki segíteni abban, hogy az egylemezes Aliens BD magyar borítójának jó minőségű, szkennelt másolatához hozzájussak? Előre is nagyon szépen köszönöm! [You must be registered and logged in to see this link.]ui: az Xpressre is felnyomtam a kérdést, kíváncsi vagyok, mikor törlik... ;-) | |
|
| |
R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely
| Tárgy: Re: Chat topik Hétf. Okt. 15, 2012 5:24 pm | |
| - DragonSlayer írta:
- Üdv Mindenki!
Tud nekem vki segíteni abban, hogy az egylemezes Aliens BD magyar borítójának jó minőségű, szkennelt másolatához hozzájussak? Előre is nagyon szépen köszönöm!
[You must be registered and logged in to see this link.]
ui: az Xpressre is felnyomtam a kérdést, kíváncsi vagyok, mikor törlik... ;-) Mondtam, egyszerűbb a borítót pendrive-ra menteni, elmenni egy fénymásolószalonba és ott kinyomtataják neked. Ezek szerint megjött a cseh csomagunk?? | |
|
| |
DragonSlayer
| Tárgy: Re: Chat topik Hétf. Okt. 15, 2012 10:09 pm | |
| - R2-D2 írta:
- DragonSlayer írta:
- Üdv Mindenki!
Tud nekem vki segíteni abban, hogy az egylemezes Aliens BD magyar borítójának jó minőségű, szkennelt másolatához hozzájussak? Előre is nagyon szépen köszönöm!
[You must be registered and logged in to see this link.]
ui: az Xpressre is felnyomtam a kérdést, kíváncsi vagyok, mikor törlik... ;-) Mondtam, egyszerűbb a borítót pendrive-ra menteni, elmenni egy fénymásolószalonba és ott kinyomtataják neked.
Ezek szerint megjött a cseh csomagunk?? Meg, itt is nagyon köszi a segítséget Neked is meg arzónak is! :-)))) | |
|
| |
R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely
| Tárgy: Re: Chat topik Hétf. Okt. 15, 2012 11:38 pm | |
| | |
|
| |
R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Chat topik Hétf. Okt. 15, 2012 11:41 pm | |
| Mi van???[/quote] ÁÁÁÁÁ! Értem! Fasza! Pont végeztem a Gengszterekkel - olvasd el, meg ki is beszélhetjük | |
|
| |
R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Chat topik Hétf. Okt. 15, 2012 11:45 pm | |
| Mi van???[/quote] ÁÁÁÁÁ! Értem! Fasza! Pont végeztem a Gengszterekkel - olvasd el, meg ki is beszélhetjük [/quote] Ezzel most megleptél... Akkor kedvcsinálónak olvasd el, semmi spoiler nincs benn. A kibeszélőt meg utána majd megtöltjük élettel, ha már láttad. | |
|
| |
R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Chat topik Hétf. Okt. 15, 2012 11:53 pm | |
| Katints rá a memberlist ikonra és vesd össze a listával, amit átküldtem és rögtön látod, ki nincs itt. | |
|
| |
R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Chat topik Hétf. Okt. 15, 2012 11:54 pm | |
| Gratulálok!! Pedig működik a spoiler jel... | |
|
| |
R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Chat topik Csüt. Okt. 18, 2012 8:43 pm | |
| Milyen lehet egy Michael Jackson koncert Michael Jackson nélkül??? | |
|
| |
joebuster
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2012. Oct. 08. Age : 46 Tartózkodási hely : Pécs
| Tárgy: hallgató + Cinema Kedd Okt. 23, 2012 10:02 pm | |
| Egy kis segítségre volna szükségem. Jó minőségű fülhallgatót keresek, ami viszonylag kis méretű, de strapabíróbb, legalább 2 m zsinórhosszal asztali géphez és laptophoz, megfizethető árkategóriában. Más: Valahol jelent meg Cinema Paradiso moziverzióban? Ismerem a nálunk megjelent 'három egyenlő arányú' rendezői verziót (én az először TVben látott sokkal dinamikusabb vonalvezetésű rövidebb vágást részesítem előnyben). Bármilyen vonatkozással érdekelne... Előre is köszönöm | |
|
| |
DragonSlayer
| Tárgy: Re: Chat topik Szer. Okt. 24, 2012 9:21 pm | |
| - joebuster írta:
- Egy kis segítségre volna szükségem.
Jó minőségű fülhallgatót keresek, ami viszonylag kis méretű, de strapabíróbb, legalább 2 m zsinórhosszal asztali géphez és laptophoz, megfizethető árkategóriában. Más: Valahol jelent meg Cinema Paradiso moziverzióban? Ismerem a nálunk megjelent 'három egyenlő arányú' rendezői verziót (én az először TVben látott sokkal dinamikusabb vonalvezetésű rövidebb vágást részesítem előnyben). Bármilyen vonatkozással érdekelne...
Előre is köszönöm A FÜLHALLGATÓ-TÉMA ENGEM IS ÉRDEKEL!!! | |
|
| |
R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Chat topik Pént. Márc. 08, 2013 8:08 pm | |
| | |
|
| |
Remo
Hozzászólások száma : 351 Join date : 2012. Oct. 08.
| Tárgy: Re: Chat topik Szomb. Ápr. 06, 2013 1:25 pm | |
| Most nézem, hogy az Xpressen megszűnt a fórum. Bár a tulaj régóta ígérgette, de elég bunkó dolog szerintem csak így kihúzni a dugót egyik pillanatról a másikra konkrét indoklás nélkül.
UPDATE Mint kiderült, "csak" le lett választva a főoldalról, mivel, ahogy gyanítottam, a Hobbit topic kiverte a tulajnál a biztosítékot. Azért így is tartom, hogy ez nem volt valami elegáns megoldás, inkább egy lelkileg instabil emberre vall. | |
|
| |
R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Chat topik Szomb. Ápr. 06, 2013 2:04 pm | |
| - Remo írta:
- Most nézem, hogy az Xpressen megszűnt a fórum. Bár a tulaj régóta ígérgette, de elég bunkó dolog szerintem csak így kihúzni a dugót egyik pillanatról a másikra konkrét indoklás nélkül.
UPDATE Mint kiderült, "csak" le lett választva a főoldalról, mivel, ahogy gyanítottam, a Hobbit topic kiverte a tulajnál a biztosítékot. Azért így is tartom, hogy ez nem volt valami elegáns megoldás, inkább egy lelkileg instabil emberre vall. Régóta várható volt a dolog, pont azért maradt még talpon a Filmfórum, hogy ha nem lesz xpress, legyen ez. Akkor majd felértékelődünk... | |
|
| |
Weide
Hozzászólások száma : 747 Join date : 2013. Aug. 15. Age : 33 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Chat topik Csüt. Aug. 15, 2013 11:51 pm | |
| Üdv mindenkinek, itt is! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Chat topik | |
| |
|
| |
| Chat topik | |
|