R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely
| Tárgy: Re: Chat topik Kedd Dec. 24, 2019 5:33 pm | |
| | |
|
R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely
| Tárgy: Re: Chat topik Szomb. Márc. 14, 2020 4:16 pm | |
| Niwrok, te olyan lökött vagy... Jók a mozis poszterek, megmondom őszintén, csak másodjára tűnt föl, mi is van rajtuk... Mindig is azt mondtam, hogy ha Hollywood egy ideig nem csinálna semmit, akkor lenne esélyem utolérni magam. Nos, azt hiszem ez most bekövetkezett. | |
|
Niwrok Admin
Hozzászólások száma : 3578 Join date : 2012. Oct. 06.
| Tárgy: Re: Chat topik Szomb. Márc. 14, 2020 5:21 pm | |
| - R2-D2 írta:
Niwrok, te olyan lökött vagy...
Jók a mozis poszterek, megmondom őszintén, csak másodjára tűnt föl, mi is van rajtuk...
Mindig is azt mondtam, hogy ha Hollywood egy ideig nem csinálna semmit, akkor lenne esélyem utolérni magam. Nos, azt hiszem ez most bekövetkezett.
Elsőre kicsit keserű volt a felismerés, ami ide vezetett. Ki akartam választani az elkövetkezendő hetek filmjei közül azokat, amiket kirakok plakátra, és igazából akkor jutott eszembe, hogy minek, hiszen úgysem fogjuk most látni azokat. Ráadásul, ahogy a James Bonddal tették, akármelyiket elhalaszthatják, ahogy tették azt sok forgatás alatt levő filmmel is... A kézfertőtlenítőnél kezdtem el én is mosolyogni rajta . . | |
|
Niwrok Admin
Hozzászólások száma : 3578 Join date : 2012. Oct. 06.
| Tárgy: Re: Chat topik Csüt. Dec. 24, 2020 7:42 pm | |
| | |
|