Kritikák, gondolatok a filmek világából |
|
| Általános film topik | |
|
+8Niwrok Mr. White Weide Joe Cornelius Hallenbeck butch Remo LordPicard R2-D2 12 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely
| | | | Weide
Hozzászólások száma : 747 Join date : 2013. Aug. 15. Age : 33 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Általános film topik Kedd Szept. 30, 2014 11:00 pm | |
| - R2-D2 írta:
- Két napja zavarban vagyok, mit is lehetne írni róla, totál elvesztem az egész moziban. Nem igazán tetszett, pontosabban annyira értelmezhetetlen és fura, hogy még a történetét sem egészen értem, nemhogy a mondanivalóját...
Jake Gyllenhaal neve csábító, viszont ugyanez a faszi csinálta a Prisonerst is - ami számomra inkább hátrány. Valamikor írok is róla, de a héten bébiszitter vagyok és gyakorlatilag sz@rni sincs időm. Úgy érzem nagyjából értem a sztorit, kivéve ezt a pókos szimbólumot. De még elég friss az élmény, filózok rajta egy keveset, addig max. rakd be spoilerbe a kérdéseidet, hátha ketten összehozunk valami épkézláb egészet a filmnek. | |
| | | R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely
| Tárgy: Re: Általános film topik Szomb. Okt. 04, 2014 9:39 pm | |
| - Niwrok írta:
- Godzilla
És akkor az irdatlan faszságokról!
- Spoiler:
- Hadd kezdjem mélyponttal, a film, de talán a filmtörténelem szerintem legostobább jelenetével: és semmi szörny, csak egy vágókép azokról az "elhivatott" irodai alkalmazottakról, akik egy szörnytámadás közepette úgy túlóráznak egy toronyház negyven-ikszedik emeletén, hogy kurvára nincs áram az egész városban!! Tényleg, ennyire minimális szűrés, ennyi józan ész sincs már Hollywoodban?!
Most megy a TV-ben a Transformers 1, ott is dolgoznak, mikor az Álcák meg az Autobotok zúznak!!! Mikor Megatron és Optimus átzúg egy irodaházon, dolgoznak az emberek. | |
| | | Niwrok Admin
Hozzászólások száma : 3578 Join date : 2012. Oct. 06.
| Tárgy: Re: Általános film topik Vas. Okt. 05, 2014 7:45 am | |
| - R2-D2 írta:
- Niwrok írta:
Godzilla
És akkor az irdatlan faszságokról!
- Spoiler:
- Hadd kezdjem mélyponttal, a film, de talán a filmtörténelem szerintem legostobább jelenetével: és semmi szörny, csak egy vágókép azokról az "elhivatott" irodai alkalmazottakról, akik egy szörnytámadás közepette úgy túlóráznak egy toronyház negyven-ikszedik emeletén, hogy kurvára nincs áram az egész városban!! Tényleg, ennyire minimális szűrés, ennyi józan ész sincs már Hollywoodban?!
Most megy a TV-ben a Transformers 1, ott is dolgoznak, mikor az Álcák meg az Autobotok zúznak!!! Mikor Megatron és Optimus átzúg egy irodaházon, dolgoznak az emberek.
Emlékeim szerint a Transformerses jelenetben van annyi enyhítő körülmény, hogy nem egy nap "evakuálás" és áramnélküliség, meg egy napja folyamatosan a város irányába haladó szörnyek tudatában üldögélnek a fekete monitoraik előtt a töksötétben a sztahanovista kretének, a MUTOra "várva", hanem azon frissiben csap le rájuk a robotgyepa . . | |
| | | R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Általános film topik Vas. Okt. 05, 2014 11:00 pm | |
| - Niwrok írta:
Emlékeim szerint a Transformerses jelenetben van annyi enyhítő körülmény, hogy nem egy nap "evakuálás" és áramnélküliség, meg egy napja folyamatosan a város irányába haladó szörnyek tudatában üldögélnek a fekete monitoraik előtt a töksötétben a sztahanovista kretének, a MUTOra "várva", hanem azon frissiben csap le rájuk a robotgyepa . . Hááát... ez valóban egy icipici mentség.... Mindazonáltal akkor már az egész város zengett a harctól, épületek dőltek össze, robotszörnyek és a hadsereg lőtték egymást fél órája... szóval azért így is fura. De ez eddig fel sem tűnt, kellett hozzá Godzilla. | |
| | | R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Általános film topik Vas. Nov. 02, 2014 1:45 pm | |
| | |
| | | Niwrok Admin
| Tárgy: Re: Általános film topik Vas. Nov. 02, 2014 2:11 pm | |
| - R2-D2 írta:
Niwrok figyelmébe: Terápia 2 és a szakértő Nem tudom, szoktál-e MH onlinet olvasni, de hátha nem.
Ritkán, ezt például nem olvastam. Köszi! A sorozatot úgyis nézni fogom, ha kijön az összes rész, az ünnepek között simán jó is lesz. Ennyire a szakmai mélységeit nem ismertem, és mindenképpen érdekes, hogy a párbeszédekben hogyan vannak elrejtve a technikai fogások. Néha éppen ez volt a feltűnő az első évadban is, hogy úgy tűnt, a pszichológus helyett a páciens irányít, de ezek szerint lehet, hogy csak kevésbé voltak nyilvánvalóak nekem a pontok, ahol András manipulálta a vele beszélgetőket. . | |
| | | Niwrok Admin
| Tárgy: Re: Általános film topik Szer. Nov. 12, 2014 6:40 am | |
| | |
| | | Niwrok Admin
| Tárgy: The ABCs of Death 2 Szer. Dec. 03, 2014 11:56 pm | |
| . The ABCs of Death 2
Az a koncepció még mindig tetszik, hogy 26 rendezőt felkérnek a világ minden részéről, hogy egy-egy betűt kapva az ábécéből találjanak ki egy szót, és az alapján forgassanak valami "halálos" kisfilmet, általában horrort vagy thrillert... de sajnos ennyi és ennyiféle kisfilmnek csak hullámzó lehet a hangulata, az meg összességében kiütik egymást. A véleményem nem sokat változott az első rész óta, vagyis a távol-keleten még mindig csupa elmeroggyant filmes él, hót zakkant az összes film, amit ők csináltak, és csak ritkán jó értelemben (az óriáspénisszé változó sült krumpli mellett a "zombíróság" még egész normális), míg mondjuk a spanyolok jellemzően nekem tetsző darabokkal leptek meg, de vannak itt angolok, franciák és amerikaiak is szép számmal, mutatóba egy-egy afrikaival vagy izraelivel (ez utóbbi a Big Bad Wolvesos fickó). Műfajokban is akadnak rövid "meghökkentő mesék", vagy egy-egy színvonalasabb vérengzés, de van jó pár gagyi trancsír is, ha valakinek arra lenne ingere. Talán egy fokkal kevésbé tetszett, mint az első válogatás, kevesebb is jött be igazán, és a negatív oldalról is többet tudnák felemlegetni, főleg a film közepéről, ahol egymást érik a baromságok. Ami a legjobban bejött, az a főcím és az átvezetők kisiskolás-koponyás stílusa, az meg azért elég kevés.
5,5/10 . | |
| | | R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Általános film topik Csüt. Dec. 04, 2014 12:41 am | |
| | |
| | | Niwrok Admin
| Tárgy: Re: Általános film topik Csüt. Dec. 04, 2014 7:08 am | |
| | |
| | | Weide
Hozzászólások száma : 747 Join date : 2013. Aug. 15. Age : 33 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Általános film topik Szer. Dec. 10, 2014 6:08 pm | |
| | |
| | | Niwrok Admin
| Tárgy: Re: Általános film topik Szer. Dec. 10, 2014 8:31 pm | |
| - Weide írta:
A Halál ABC-je 2-ből van már valahol értékelhető minőségű release? Magon csak webrip-es szutyokkal találkoztam.
Dettó, én legalábbis nem találtam, de egy kis felkonvertálás csodákra képes . . | |
| | | R2-D2 Admin
| | | | R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Általános film topik Vas. Dec. 14, 2014 7:37 pm | |
| Van már REC 4 ncore-on, csak még felirat nincs hozzá. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Általános film topik | |
| |
| | | | Általános film topik | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|