Kritikák, gondolatok a filmek világából |
|
| Általános film topik | |
|
+8Niwrok Mr. White Weide Joe Cornelius Hallenbeck butch Remo LordPicard R2-D2 12 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Weide
Hozzászólások száma : 747 Join date : 2013. Aug. 15. Age : 33 Tartózkodási hely : Budapest
| | | | R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely
| Tárgy: Re: Általános film topik Hétf. Jún. 02, 2014 9:44 pm | |
| | |
| | | Weide
Hozzászólások száma : 747 Join date : 2013. Aug. 15. Age : 33 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Általános film topik Hétf. Jún. 02, 2014 9:47 pm | |
| - R2-D2 írta:
- Majd megkérdezem Bruce Dickinsont, jó?
Tényleg, hánykor kezdődik a koncert? | |
| | | R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely
| Tárgy: Re: Általános film topik Hétf. Jún. 02, 2014 9:48 pm | |
| - Weide írta:
- R2-D2 írta:
- Majd megkérdezem Bruce Dickinsont, jó?
Tényleg, hánykor kezdődik a koncert? 20:30 Előtte Anthrax 19:30, de az annyira nem érdekel. | |
| | | Weide
| | | | R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Általános film topik Hétf. Jún. 02, 2014 9:51 pm | |
| - Weide írta:
Akkor megint viszonylag "korán" le fogsz lépni. 19:45 körül, aha. De az nem kora! 3 óra veletek, pont 3 órával több, mint a semmi! | |
| | | Weide
| Tárgy: Re: Általános film topik Hétf. Jún. 02, 2014 11:30 pm | |
| Most végeztem a Vizsgával. Nem ütött akkorát, mint amekkorára számítottam, de nem bántam meg. Holnap értekezünk róla. | |
| | | Niwrok Admin
Hozzászólások száma : 3578 Join date : 2012. Oct. 06.
| Tárgy: Re: Általános film topik Hétf. Jún. 02, 2014 11:38 pm | |
| - Weide írta:
Srácok, tudnátok ajánlani valami nézhető sci-fit az elmúlt évek terméseiből? Jöhet bármi a vonalon, de elsősorban inkább ilyen bolygóközi murira gondolok, mintsem utópiára. Mint pl. Last Days on Mars, Europa Report, Apollo 18, ilyesmik.
Legfeljebb a filmvilág odakozmált legaljáról, elvégre pl.: a Pandorumot miért ajánljam, azt biztos láttad ? : StrandedScavengersAz a durva, hogy inkább még sorozatokat tudok ajánlani, mert bár egyiket sem láttam, de amúgy jónak tűnnek: Éghasadás - Falling SkiesA bolygó neve: CarpathiaDefying Gravity. | |
| | | R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Általános film topik Hétf. Jún. 02, 2014 11:40 pm | |
| - Niwrok írta:
Az a durva, hogy inkább még sorozatokat tudok ajánlani, mert bár egyiket sem láttam, de amúgy jónak tűnnek: Éghasadás - Falling Skies
. Ejjj, a Falling Skies is milyen régóta vár nálam a sorára... | |
| | | R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Általános film topik Hétf. Jún. 02, 2014 11:46 pm | |
| - Weide írta:
- Most végeztem a Vizsgával. Nem ütött akkorát, mint amekkorára számítottam, de nem bántam meg. Holnap értekezünk róla.
De írhatnál is róla, emelve Fórumunk színvonalát... | |
| | | Weide
| Tárgy: Re: Általános film topik Hétf. Jún. 02, 2014 11:48 pm | |
| - Niwrok írta:
- Weide írta:
Srácok, tudnátok ajánlani valami nézhető sci-fit az elmúlt évek terméseiből? Jöhet bármi a vonalon, de elsősorban inkább ilyen bolygóközi murira gondolok, mintsem utópiára. Mint pl. Last Days on Mars, Europa Report, Apollo 18, ilyesmik.
Legfeljebb a filmvilág odakozmált legaljáról, elvégre pl.: a Pandorumot miért ajánljam, azt biztos láttad ? : Stranded Scavengers
Az a durva, hogy inkább még sorozatokat tudok ajánlani, mert bár egyiket sem láttam, de amúgy jónak tűnnek: Éghasadás - Falling Skies A bolygó neve: Carpathia Defying Gravity . Köszi! Stranded-et már tuti láttam, de csak annyi rémlik belőle, hogy a jó öreg Slater bácsi, meg valami vírus... Lehet majd újrázok belőle, bár ha csak ennyi maradt meg az egészből... Scavengers... na, ezzel majd teszek egy próbát. Pandorum alap, hatalmas kedvenc! Sorozatokból a Falling Skies már be van tárazva a Tervezett kategóriába, egyéb sci-fikkel egyetemben, de a többiről még nem hallottam, majd azoknak is utána nézek, de így első blikkre mind a Kárpátiás, mind a Gravitációval dacolás érdekesnek tűnik. Még egyszer köszi az ajánlókat! | |
| | | Weide
| Tárgy: Re: Általános film topik Hétf. Jún. 02, 2014 11:51 pm | |
| - R2-D2 írta:
- Weide írta:
- Most végeztem a Vizsgával. Nem ütött akkorát, mint amekkorára számítottam, de nem bántam meg. Holnap értekezünk róla.
De írhatnál is róla, emelve Fórumunk színvonalát... Röviden egyelőre csak annyit, hogy az emberi-pszichológiai része tetszett, de sok újdonságot nem hordozott magában, láthattuk már ezer helyen, a konkrét történésekben meg akkora baromságok, véletlenszerűségek és számomra rendszerezetlen felépítés rejlik, hogy több kérdés merül fel ezekkel kapcsolatban, mint konstruktív gondolat. | |
| | | R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Általános film topik Hétf. Jún. 02, 2014 11:57 pm | |
| - Weide írta:
Röviden egyelőre csak annyit, hogy az emberi-pszichológiai része tetszett, de sok újdonságot nem hordozott magában, láthattuk már ezer helyen, a konkrét történésekben meg akkora baromságok, véletlenszerűségek és számomra rendszerezetlen felépítés rejlik, hogy több kérdés merül fel ezekkel kapcsolatban, mint konstruktív gondolat. Na, jó, erről tényleg beszélnünk kell... De most megyek fimet nézni, pótolni a elmaradásokat, mert "több film kerül a listámra, mint le róla"... | |
| | | Niwrok Admin
Hozzászólások száma : 3578 Join date : 2012. Oct. 06.
| Tárgy: Re: Általános film topik Kedd Jún. 03, 2014 12:08 am | |
| - R2-D2 írta:
De most megyek fimet nézni, pótolni a elmaradásokat, mert "több film kerül a listámra, mint le róla"...
Kezd bűntudatom lenni ... Ténymegállapítás volt, nem számonkérés . . | |
| | | Weide
| Tárgy: Re: Általános film topik Kedd Jún. 03, 2014 12:09 am | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Általános film topik | |
| |
| | | | Általános film topik | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|