Kritikák, gondolatok a filmek világából |
|
| Általános film topik | |
|
+8Niwrok Mr. White Weide Joe Cornelius Hallenbeck butch Remo LordPicard R2-D2 12 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Niwrok Admin
Hozzászólások száma : 3578 Join date : 2012. Oct. 06.
| Tárgy: Re: Általános film topik Kedd Jún. 03, 2014 8:42 am | |
| - Weide írta:
Köszi! Stranded-et már tuti láttam, de csak annyi rémlik belőle, hogy a jó öreg Slater bácsi, meg valami vírus... Lehet majd újrázok belőle, bár ha csak ennyi maradt meg az egészből... Scavengers... na, ezzel majd teszek egy próbát.
Pandorum alap, hatalmas kedvenc!
Sorozatokból a Falling Skies már be van tárazva a Tervezett kategóriába, egyéb sci-fikkel egyetemben, de a többiről még nem hallottam, majd azoknak is utána nézek, de így első blikkre mind a Kárpátiás, mind a Gravitációval dacolás érdekesnek tűnik.
Még egyszer köszi az ajánlókat!
Na, egy kicsit korrigálnék, mert közben jobban utánanéztem, hogy mik is ezek . - A Defying Gravity egy űrhajós Grace klinika, így ránézésre a "mindenki mindenkivel" kufircoláson van a hangsúly, kb. annyi űrsétával és akcióval, mint amennyi műtét a Grace-ben van. - A Carpathia egy egy évad után befulladó sorozat volt, hasonlóan a Terra Novához (amiről R2 még írt is az X.-re), azoktól meg túl sok nem várható... "Cserébe" ezeket találtam, és az értékelések alapján nem is akkora fosok : Hunter PreyCargo. | |
| | | Mr. White
Hozzászólások száma : 255 Join date : 2014. Jan. 25. Age : 33 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Általános film topik Kedd Jún. 03, 2014 11:06 am | |
| A falling Skies-t én is tudom ajánlani! Csak az a baj, hogy olyan szerencsétlenül hagytam abba, hogy most nem is tudom melyik epizóddal fejeztem be a legújabb évad 18. epizódja lehetett az utolsó asszem, de addig egész jó volt. Valaki a Búra alatt-ot nézi? | |
| | | Weide
Hozzászólások száma : 747 Join date : 2013. Aug. 15. Age : 33 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Általános film topik Kedd Jún. 03, 2014 11:47 am | |
| - Mr. White írta:
- A falling Skies-t én is tudom ajánlani! Csak az a baj, hogy olyan szerencsétlenül hagytam abba, hogy most nem is tudom melyik epizóddal fejeztem be a legújabb évad 18. epizódja lehetett az utolsó asszem, de addig egész jó volt.
Valaki a Búra alatt-ot nézi? Ajánlom a WhatNext-et, itt teljesen jól lehet rendszerezni az aktuális sorozataidat és nyomon követni, melyikkel épp hol tartasz (ki lehet pipálni az adott évad adott részeit, amelyeket már láttál, jelzik, hány nap van hátra az új részig, saját kategóriákat tudsz csinálni, stb...). Én jelenleg az alábbi kategóriákat használom; Befejezett, Aktuális, Dobott, Szüneteltetve, Tervezett. R2-D2 nézte a Búrát (ami amúgy bura, de sebaj...), én is elkezdtem, de aztán dobtam 5 rész után, annyira érdektelen volt az egész, szokásos karakterisztikákkal rendelkező szereplőkkel, unalmas cselekménnyel, irritáló szereplőkkel. | |
| | | Weide
Hozzászólások száma : 747 Join date : 2013. Aug. 15. Age : 33 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Általános film topik Szer. Jún. 04, 2014 11:00 pm | |
| - Niwrok írta:
- Cserébe" ezeket találtam, és az értékelések alapján nem is akkora fosok :
Hunter Prey
Közben rájöttem, hogy ezt a bizonyos Hunter Prey-t is abszolváltam már, és valami kegyetlen unalmas tucat-faszság volt. Lényegében az egész film alatt 2 fazon kergetőzik valami texasi random idegen bolygó sivatagában. Cargo-t viszont már szedem! Ha valamibe még belefutsz, bátran dobd fel ide, akár régebbi alkotások közül is, hátha... | |
| | | R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely
| Tárgy: Re: Általános film topik Szer. Jún. 04, 2014 11:31 pm | |
| | |
| | | Weide
| Tárgy: Re: Általános film topik Szer. Jún. 04, 2014 11:36 pm | |
| - R2-D2 írta:
- Remélem, a Napfény, az Androméda-törzs, a 12 Star Trek film, az Apollo 13 no meg a Dante 01 nem újdonság.
Ezek persze, hogy nem, mindegyiket kedvelem, az első kettőt kifejezetten. Köszönöm a listát, szemezgetek onnan is, bár van pár ismerős cím. | |
| | | Mr. White
Hozzászólások száma : 255 Join date : 2014. Jan. 25. Age : 33 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Általános film topik Csüt. Jún. 05, 2014 6:45 pm | |
| - R2-D2 írta:
- Weide írta:
Ha valamibe még belefutsz, bátran dobd fel ide, akár régebbi alkotások közül is, hátha... Régebbit is lehet???
Volt egyszer egy Vadnyugat
Azért ezt ne vedd vicc tárgyaként mert tényleg meg kéne néznie a Jó, a rossz és a Csúf illetve a Volt egyszer egy Amerika c filmekkel együtt! | |
| | | Weide
| Tárgy: Re: Általános film topik Vas. Jún. 22, 2014 3:22 pm | |
| The Raid 2: Berandal: Azt a kurva, tyűha, ez aztán ott volt a szeren. More detailed review soon... | |
| | | R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely
| Tárgy: Re: Általános film topik Vas. Jún. 22, 2014 9:03 pm | |
| | |
| | | Weide
| Tárgy: Re: Általános film topik Vas. Jún. 22, 2014 9:35 pm | |
| | |
| | | Mr. White
| Tárgy: Re: Általános film topik Vas. Jún. 22, 2014 10:28 pm | |
| - Weide írta:
Ez még talán tetszene is, mert van története. Persze vannak itt is eltúlzott, epic harcok. Na, de majd bővebben a kritikában! M I K O R Bár igaz addig nem olvasom el, amig nem néztem meg, de legalább tudok majd aludni, hogy már van róla kritika főleg mert majd az alá írhatok kedvemre! Addig is | |
| | | Weide
| Tárgy: Re: Általános film topik Hétf. Jún. 23, 2014 8:52 am | |
| | |
| | | Niwrok Admin
Hozzászólások száma : 3578 Join date : 2012. Oct. 06.
| Tárgy: Odd Thomas Hétf. Jún. 23, 2014 11:12 pm | |
| . Odd Thomas
Pár hónapja raktam fel ide az előzetesét, nem tudva, hogy már rég kijött, és az alapján akkor úgy írtam le, hogy "Young adult + Odaát + Szellemírtók = Odd Thomas". Ezt pontosítanám úgy, hogy "Constantine + Smallville = Odd Thomas".
Amúgy egy egészen jó kis tini-halottlátós film a srácról mindenféle képességgel, aki a saját kisvárosában próbálja segítőivel (a helyi rendőrfőnök és Odd csaja) lefülelni a gyilkosokat meg bárki mást, amihez a halálnak köze van, mígnem a szellemradarul szolgáló lények nem jelzik neki, hogy tömegmészárlás van készülőben. A látomások, a sztori és a nyomozás sem rossz, ahogy az animáció is erős közepes, de mindenből az sugárzik, mintha ez egy Odd Thomas sorozat pilotja lenne, a finálé tükrében meg teljesen biztos is vagyok benne.
7/10 . | |
| | | R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Általános film topik Szer. Jún. 25, 2014 9:36 pm | |
| - Niwrok írta:
- .
Odd Thomas
Pár hónapja raktam fel ide az előzetesét, nem tudva, hogy már rég kijött, és az alapján akkor úgy írtam le, hogy "Young adult + Odaát + Szellemírtók = Odd Thomas". Ezt pontosítanám úgy, hogy "Constantine + Smallville = Odd Thomas".
7/10 . Pont nemrég nézegettem ezeket az előzeteseket, mit kéne beszerezni (az Oculust félre is tettem neked), s volt kedvem megnézni. Még most is van, de annyira ezek szerint nem kell rohannom vele. - Niwrok írta:
- .
Monsters
8/10
Megnéztem, ha időm engedi írok róla. Annyira nem jött be, mint Neked, de nem volt rossz. | |
| | | R2-D2 Admin
| Tárgy: Re: Általános film topik Vas. Júl. 06, 2014 9:54 pm | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Általános film topik | |
| |
| | | | Általános film topik | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|