Türelmetlenül várom a Jurassic Park filmek egyenkénti BD megjelenését, és a napokban ismét elfogott a JP láz Ilyenkor napokig (hetekig) csak ezen kattog az agyam (no meg mindig, ha van valami friss hír, vagy belefutok neten valamibe). Úgyhogy ilyenkor elfog a gyűjtői vágy is, elvileg 1-2 napon belül szert is teszek egy új szerzeményre
Tegnap Xpressen is "meghirdettem", de gondoltam itt is, hátha valakinek eszébe jut, hogy a billegő asztallábat egy Jurassic Park matricás albummal támasztotta meg Szóval, (majdnem) mindent keresek, ami Jurassic Park. Könyvek, képregények, albumok. A játékok közül inkább csak a raptorok vagy a T-Rex érdekelne, de arra azért keretem nincs. És eladó BD sem kell, mert az egylemezesek be lesznek szerezve
És jut eszembe, John Williams képviselteti magát a fórumon: nem tudsz esetleg arról, hogy valahol a nagy világban létezik egy zenei DVD, amin John Williams vezényel egy zenekart, és hogyhogy nem, de a Jurassic Park is felbukkan a repertoárban?
Rongyosra néztem már ezt a felvételt (és több tucat másikat):
LordPicard
Hozzászólások száma : 53 Join date : 2012. Oct. 08. Age : 37 Tartózkodási hely : Jászberény
Köszönöm a jelentkezéseket, többen megkerestek emailben Sajnos, a megvásárlásra felkínált BD-kre nemet kellett mondanom, mert várnám az új megjelenéseket, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy idén annak már lőttek :/ De azért bővült is gyűjteményem, de még egy angliai csomagot várok, addig nem csinálok új képeket. Ellenben, eszembe jutott, hogy vannak nekem cuccaim, amelyek talán más gyűjtőnek hiányoznak úgyhogy ezekről most lőttem is képeket. Elsősorban Jurassic Park-os cuccokra csereberélném őket, de el is adók, ha valaki nagyon szeretné megszerezni őket
Nézzük is, mik vannak: - Cinema 97/4 (20 oldalas SW special) - használt, de nem rossz állapotban van - Blikk Star Wars magazin (valamikor 2005-ben adták ki, 30 oldalas) - Star Wars II. Rész - A Klónok támadása képregény (2002) - Star Wars II. Rész - A Klónok támadása matricás album (remek állapotban, nagyon kevés matricával) - Star Wars III. Rész - A Sith-ek bosszúja matricás album (remek állapotban, nagyon kevés matricával) - Star Wars III. Rész - A Sith-ek bosszúja Posztermagazin (10 poszter) - Star Wars III. Rész - A Sith-ek bosszúja francia kártya (kibontva, de nem használt) - Star Wars I. Rész - Baljós árnyak OST (CD) - Star Wars II. Rész - A Klónok támadása OST (MC) - Star Wars IV. Rész - Egy új remény OST (2 MC)
R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely
Ellenben, eszembe jutott, hogy vannak nekem cuccaim, amelyek talán más gyűjtőnek hiányoznak úgyhogy ezekről most lőttem is képeket. Elsősorban Jurassic Park-os cuccokra csereberélném őket, de el is adók, ha valaki nagyon szeretné megszerezni őket
Ha gondolod, felteszem ezt egy SW-os fórumra - atlán ott lesz rá érdeklődő...
LordPicard
Hozzászólások száma : 53 Join date : 2012. Oct. 08. Age : 37 Tartózkodási hely : Jászberény
Ellenben, eszembe jutott, hogy vannak nekem cuccaim, amelyek talán más gyűjtőnek hiányoznak úgyhogy ezekről most lőttem is képeket. Elsősorban Jurassic Park-os cuccokra csereberélném őket, de el is adók, ha valaki nagyon szeretné megszerezni őket
Ha gondolod, felteszem ezt egy SW-os fórumra - atlán ott lesz rá érdeklődő...
Azt megköszönném ) Vagy hét éve nem jártam a starwars.hu-n, és már belépni se tudtam 1-2 éve.
R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely
Azt megköszönném ) Vagy hét éve nem jártam a starwars.hu-n, és már belépni se tudtam 1-2 éve.
Azt nem csodálom, hogy nem jártál, 3-4 éve megszűnt...
Én a swsaga.hu-t használom.
Ohh, akkor nem 1-2 éve jártam arra, pedig úgy emlékeztem. Sajnálom, mert remek oldal volt, máig nem feledem azt az éjszakát, amikor John Knoll-tól lehetett kérdezni élőben
LordPicard
Tárgy: Jurassic Park gyűjtemény Szomb. Dec. 01, 2012 1:38 pm
Hála Artu barátomnak, ma megérkezett Angliából a két Making of... könyv, és a héten begyűjtött két raptorral közösen szerepelhetnek az új képeken gyűjteményemről Egy póló, egy pulóver és egy baseball sapka maradtak le.
Csak a könyvek:
Csak a magazinok, matricás albumok:
Csak a filmek, filmzenék:
És mindez egy helyen:
R2-D2 Admin
De mindig van mit gyűjteni hozzá, azt ugye tudod???
Köszi szépen Jó 15 év gyűjtése bár az utóbbi években erősítettem nagyon bele
És persze, lenne még jó pár dolog, amit be kellene gyűjteni Vannak kinézett célpontjaim, de a kassza egyenlőre kiürült, így alighanem a jövő évre maradnak a további beszerzések.
R2-D2 Admin
Nemrég ráakadtam a neten a Miami Vice Ferrarijára a Revelltől, és gondolkodás nélkül vettem egyet. Két hét munka után kész lett, nem a legtökéletesebb, de nekem tetszik...
A következő az első-második évad fejkete Ferrarija lesz..
R2-D2 Admin