| Filmes relikviák gyűjteménye | |
|
+4Weide purple rain LordPicard R2-D2 8 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Weide
Hozzászólások száma : 747 Join date : 2013. Aug. 15. Age : 33 Tartózkodási hely : Budapest
| |
| |
mesterjani
Hozzászólások száma : 89 Join date : 2012. Oct. 07. Age : 36 Tartózkodási hely : Szentgotthárd
| Tárgy: Re: Filmes relikviák gyűjteménye Hétf. Aug. 11, 2014 10:02 am | |
| - Weide írta:
Egy kép erejéig kölcsön tudom adni a PS3-as War in the North-ot. Köszönöm, PS + miatt nekem is megvan csak digitálisan. De majd valamikor meglesz az is dobozosan. | |
|
| |
Mr. White
Hozzászólások száma : 255 Join date : 2014. Jan. 25. Age : 33 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Filmes relikviák gyűjteménye Hétf. Aug. 11, 2014 8:26 pm | |
| Először is Gratula a munkához! Ide nyugodtan rakhatsz ilyeneket hisz itt nagy film- és sorozat kedvelők vannak jah és ne felejtsem ki a könyveket és a játékokat! | |
|
| |
purple rain
Hozzászólások száma : 81 Join date : 2012. Oct. 17. Age : 42 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Filmes relikviák gyűjteménye Vas. Aug. 17, 2014 9:04 pm | |
| Kedves mester-jani! A Középfölde atlasza könyvről nem tudnál csinálni nekem pár képet? Volt a kezemben és baromira nem voltam tőle elájulva, de most valamiért kattogok rajta... Akár emailben is átdobhatod és akkor nem kell méretezni, linkelni... davidkrisz@gmail.comCsók, K. | |
|
| |
mesterjani
Hozzászólások száma : 89 Join date : 2012. Oct. 07. Age : 36 Tartózkodási hely : Szentgotthárd
| Tárgy: Re: Filmes relikviák gyűjteménye Vas. Aug. 17, 2014 9:43 pm | |
|
- purple rain írta:
- Kedves mester-jani!
A Középfölde atlasza könyvről nem tudnál csinálni nekem pár képet? Volt a kezemben és baromira nem voltam tőle elájulva, de most valamiért kattogok rajta... Akár emailben is átdobhatod és akkor nem kell méretezni, linkelni...
davidkrisz@gmail.com
Csók, K.
Hellò! Természetesen, holnap munka után, olyan 4 fele mennek a képek. | |
|
| |
purple rain
Hozzászólások száma : 81 Join date : 2012. Oct. 17. Age : 42 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Filmes relikviák gyűjteménye Vas. Aug. 17, 2014 10:03 pm | |
| | |
|
| |
mesterjani
| |
| |
purple rain
| Tárgy: Re: Filmes relikviák gyűjteménye Hétf. Aug. 18, 2014 4:15 pm | |
| | |
|
| |
Drax7
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2016. Jan. 20.
| Tárgy: Kérdés Szer. Jan. 20, 2016 8:42 pm | |
| Sziasztok, Lehet hogy eltévedtem és rossz helyre postolom, de még új vagyok az oldalon
megtudjátok mondani melyik az a film: ahol a srác nagyon intelligens, csajozásban nulla, viszont szeretne magának barátnőt ezért megalkot egy olyan gépet amivel újságból kivagdosott női testrészek segítségével alkotja meg a barátnőjét viszont az állítólagos haverjai mindig megalázzák és lenyúlják az összes csajt. valamint egyik alkalommal bekapcsolva hagyja a gépet és a szellő kicseréli a képeket (nem neeeem pasira x) ) és megalkot egy lányt aki a következő alkalommal leállítja a gépet amikor a srác új csajt akart készíteni. Végül ő lett neki az igazi. valakinek ötlet? már évek óta vadászom erre a filmre. kb 2000 környéki.... pontosat nem tudok... köszi előre is a segítséget. | |
|
| |
R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely
| Tárgy: Re: Filmes relikviák gyűjteménye Szer. Jan. 20, 2016 8:53 pm | |
| - Drax7 írta:
- Sziasztok,
Lehet hogy eltévedtem és rossz helyre postolom, de még új vagyok az oldalon
megtudjátok mondani melyik az a film: ahol a srác nagyon intelligens, csajozásban nulla, viszont szeretne magának barátnőt ezért megalkot egy olyan gépet amivel újságból kivagdosott női testrészek segítségével alkotja meg a barátnőjét viszont az állítólagos haverjai mindig megalázzák és lenyúlják az összes csajt. valamint egyik alkalommal bekapcsolva hagyja a gépet és a szellő kicseréli a képeket (nem neeeem pasira x) ) és megalkot egy lányt aki a következő alkalommal leállítja a gépet amikor a srác új csajt akart készíteni. Végül ő lett neki az igazi. valakinek ötlet? már évek óta vadászom erre a filmre. kb 2000 környéki.... pontosat nem tudok... köszi előre is a segítséget. Szia! Üdv köztünk! Nekem fogalmam sincs, de talán másnak van. Azért próbálok utánanézni... | |
|
| |
Niwrok Admin
Hozzászólások száma : 3578 Join date : 2012. Oct. 06.
| Tárgy: Re: Filmes relikviák gyűjteménye Szer. Jan. 20, 2016 9:36 pm | |
| - Drax7 írta:
Sziasztok, Lehet hogy eltévedtem és rossz helyre postolom, de még új vagyok az oldalon
megtudjátok mondani melyik az a film: ahol a srác nagyon intelligens, csajozásban nulla, viszont szeretne magának barátnőt ezért megalkot egy olyan gépet amivel újságból kivagdosott női testrészek segítségével alkotja meg a barátnőjét viszont az állítólagos haverjai mindig megalázzák és lenyúlják az összes csajt. valamint egyik alkalommal bekapcsolva hagyja a gépet és a szellő kicseréli a képeket (nem neeeem pasira x) ) és megalkot egy lányt aki a következő alkalommal leállítja a gépet amikor a srác új csajt akart készíteni. Végül ő lett neki az igazi. valakinek ötlet? már évek óta vadászom erre a filmre. kb 2000 környéki.... pontosat nem tudok... köszi előre is a segítséget.
Helló köztünk! Próbálkoztam a kereséssel, kevés sikerrel, de talán ez van a legközelebb hozzá: Különös kísérlet. | |
|
| |
Drax7
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2016. Jan. 20.
| Tárgy: Re: Filmes relikviák gyűjteménye Szer. Jan. 20, 2016 10:40 pm | |
| Köszönöm szépen! nem pont ez, de ehhez hasonlít, 1 step closer ;-) Köszi mégegyszer! | |
|
| |
Mr. White
Hozzászólások száma : 255 Join date : 2014. Jan. 25. Age : 33 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Filmes relikviák gyűjteménye Szomb. Jan. 07, 2017 11:07 pm | |
| - Niwrok írta:
- Különös kísérlet
. Nekem is ez jutott eszembe, ennél közelibb én sem tudok és tudom, hogy ez nem az a film. Én talán a Bombaklón-nal támadnék, hogy helyes megoldás lenne! Repli-Kate az eredeti címe! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Filmes relikviák gyűjteménye | |
| |
|
| |
| Filmes relikviák gyűjteménye | |
|