Kritikák, gondolatok a filmek világából
 
HomeCalendarGalleryGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Moziajánlók

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next
SzerzőÜzenet
R2-D2
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 3948
Join date : 2012. Oct. 03.
Tartózkodási hely : Szombathely

TémanyitásTárgy: Re: Moziajánlók   Hétf. Aug. 21, 2017 2:35 pm

R2-D2 írta:
Doctor Strange


A kövek, megint a kövek...

70%


.

Másodszori nézésre iciripicirit jobban tetszett, sőt, egészen a hongkongi buliig talán most már talán még élveztem is a filmet. Fura mód akkor kezdtem besokallni, mikor kedvenc témám, az idő került terítékre... nekem ez a felrepülök a világűrbe Dormamuhoz rész roppant kínos volt. Kínosabb, mint bármelyik trükk (szerintem azokkal nem volt óriási gond, sőt, még Casperrel sem Laughing  ). De összességében inkább tetszett, mint nem... Rolling Eyes

Viszont a BD kiadás kifejezetten bejött: amellett, hogy első osztályú a kép és a hang, jó sok extra is van rajt. A werk egy órás és tényleg informatív, de a többi is jó - minden magyar felirattal.


.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.artudetu.gportal.hu/
Niwrok
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 2851
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: Logan Lucky - A tuti balhé   Hétf. Szept. 04, 2017 5:09 pm

.
Logan Lucky - A tuti balhé

Soderbergh neve nálam összeforrt az aprólékosan kidolgozott karakterek által végrehajtott, trükkös csalásokkal, amiket eddigi is általában szerettem tőle... de talán még egyszer sem talált be ennyire nálam, mint a Logan Luckyval! Tatum és Driver suttyói, a széfrobbantó Daniel Craig és az egész környezetük egy hihető, kedves karikatúra volt, az általuk végrehajtani tervezett lopás meg az egyszerűségében is ötletes és átgondolt... még ha érezhetően Soderbergh fejéből is pattan ki, nem Loganékéből. A rengeteg kis képi és szöveges poén (SW rajongók előnyben Wink !), a falunapi disznóláb-pecázás, Mellie néni és a George R.R. Martinba páros lábbal beleszállás mellett a kicsit túlírt befejezés, mint egyetlen feltűnőbb hiba is jelentéktelenné vált.

8,5/10
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
R2-D2
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 3948
Join date : 2012. Oct. 03.
Tartózkodási hely : Szombathely

TémanyitásTárgy: Re: Moziajánlók   Kedd Szept. 05, 2017 12:43 pm

Niwrok írta:
.
A kör

Önmagában hogy egy filmnél erős késztetést érzek, hogy csak annyit írjak rá, hogy "A young-adult Black Mirror.", mert abból úgyis minden kiderül, azzal még nem lenne baj. Hiszen tényleg ezzel a pár szóval simán össze lehet foglalni, ha valaki tudja, mik ezek a bűvös szavak.

Az ígéretes témát azonban egy ritka pocsék forgatókönyvvel társították, ami egyszerre hasal el a cselekményvezetésen, amiben méteres lyukak vannak, a karakterrajzokon, amik a legprimitívebb motivációkat sem képesek rendesen bemutatni, és a feszültségen, ami nincs.

Ettől még a Z-generáció tagjainak lehet hasznos figyelmeztetés, hova nem kéne hagyniuk elfajulni a közösségi médiát, ahogy a filozofikusabb lelkeknek is ajánlható továbbgondolásra... csak hát filmként ez egy nagy "kör"... inkább amolyan álló ellipszoid...

4,5/10
.

Ennyire nincs rossz véleményem róla, az első mondatod pedig tökéletesen helytálló. Sőt, amint láttam, mi is ez, egy ideig teljesen elragadott az egész, ez a technológiaellenesség, társadalomkritikás dolog... aztán ahogy kellett volna súlyosabbnak lenni a történetnek, ahogy kellett volna a karaktereknek mélységet adni, úgy fulladt egyre inkább érdektelenségbe az egész. Lehetett volna akár egy új Cég is, de egy babazsúr lett belőle.

Vannak figurák, akik tényleg nem értem, miért vannak (John Boyega pl.), Mae naivsága egy ideig tolerálható, de aztán bosszantó. A témáját, technikai megvalósítását, képi világát tekintve egy jó kis Black Mirror epizód lehetne, ha mondjuk 50 peccel rövidebb és feszesebb lenne, no meg ha nem lenne ennyire gyermeteg.

Bár... gyermekeknek szánt téma milyen legyen...


Voltak jobb pillnatai, ötletei, nálam olyan 60%..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.artudetu.gportal.hu/
R2-D2
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 3948
Join date : 2012. Oct. 03.
Tartózkodási hely : Szombathely

TémanyitásTárgy: Hóember   Szer. Okt. 18, 2017 12:12 pm

.

Hóember


Minden igaz, amit ezzel kapcsolatban a neten negatív értékelést találni... sajnos. Egy ilyen jó színészbagázzsal, egy ilyen jó környezetben/hangulatban ilyen pocsék, unalmas és idegesítően hiteltelen filmet csinálni kész művészet. Nekem már az is gond volt, hogy egy csont alkoholista főhős mellé álljak, aki ugyan fel van függesztve, de valami ok folytán mégiscsak bejár a rendőrségre. Totál életszerűtlen az egész, s az csak a legkisebb gond, hogy Fassbender épp akkor rézseg/másnapos csak, mikor az a dramaturgia és a forgatókönyv megkívánja - de ez nem újdonság Hollywoodban. Az egész sztori csupán képek, jelenetek egymásutánja, nincs meg a nyomozás íve, izgalma, vannak a semmiből érkező és a semmibe mutató félrevezető szálak, vannak teljesen életszerűtlen és logikátlan események, amik csak erős képzelettel fontosak és kapcsolódnak a sztorihoz - és van egy olyan banális finálé, hogy majdnem elsírtam magam. Nem csak attól, aki és amiért (???) a gyilkos, hanem ahogy végződik a sorsa... anyám.

Az egész hype, a trailerek, a promóció zseniális, egy tök jó, feszült kis thrillert ígér - és jól becsap. A bemutatóban az összes izgalmas, hatásos jelenet egybe van gyúrva, egyedül a hó és a tél az, ami jó és ami működik a vásznon. Az már megint más kérdés, hogy néha összeráncoltam a szemöldökömet az egyszer esik, a másik snittben nem jeleneten, az egyszer havas, másik snittben kevésbé havas tájon - no meg azon, hogy Fassbender bazzeg egy szál kigombolt cippzáros kabátban tolja végig a norvég telet. Tökös, az biztos. Laughing

Ez rosszabb, mint az A lány a vonaton, pedig az sem volt jó.


50%
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.artudetu.gportal.hu/
Niwrok
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 2851
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Moziajánlók   Szer. Okt. 18, 2017 6:46 pm

R2-D2 írta:

Hóember

Minden igaz, amit ezzel kapcsolatban a neten negatív értékelést találni... sajnos. Egy ilyen jó színészbagázzsal, egy ilyen jó környezetben/hangulatban ilyen pocsék, unalmas és idegesítően hiteltelen filmet csinálni kész művészet.
Ez rosszabb, mint az A lány a vonaton, pedig az sem volt jó.

50%


Eddig sem érdekelt különösebben, amolyan "talán majd a tévében nem kapcsolok el róla" filmnek tűnt... és ezek szerint az is marad. Egy-két karaktert meg a fénykép utáni nyomozást leszámítva én már a Tetovált lánytól sem ájultam el annyira...

.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Niwrok
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 2851
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: Aurora Borealis: Északi fény   Pént. Okt. 20, 2017 2:58 pm

.
Aurora Borealis: Északi fény

A Bécsben jogászként dolgozó Olga telefont kap arról, hogy a Magyarországon élő, idős anyja, Mária kómába esett. Üggyel-bajjal lezárva a folyamatban levő ügyeit a fiával a kórházba siet, ahol az orvosok nem sok jót tudnak mondani az asszony állapotáról, amit Olga is megtapasztal, ahogy az anyja lázálmában félrebeszél. Meglepi viszont ezek közben az, hogy az anyja olyan neveket, embereket emleget, akiket ő nem ismer, ahogy az is, hogy a kórházba való holmijait összeszedve a házban olyan képek, rajzok kerülnek elő, amiket ő addig nem látott. Azt Olga is megtudta már az évek alatt, hogy az apja személyét titkok övezik, de az új nevek tükrében, és hogy a magához térő, de zavartan viselkedő Mária folyamatosan kerüli a kérdéseit úgy dönt, megpróbál utánajárni 65 év távolából is a történteknek.

Csak azért nem írok erről a filmről hosszabban -pedig talán megérdemelné-, mert szinte szóról szóra azt tudnám leírni, amit az 1945-nél. Megint van egy kiváló alaphelyzet a magyar történelem egy eddig elhallgatott, kevésbé bolygatott korszakáról, tele fájdalommal és elhallgatással... és nem tudnak, nem mernek valódi érzelmeket belevinni, és semmibe révedő tekintetekkel akarják elmesélni azt is, amikor képletesen üvölteni kéne. Tele a film fenékzsibbasztóan vontatott életképekkel, amik semmit nem tesznek hozzá a drámához, miközben van ez eleve elrontott, túlírt bevezető Olga családjáról és a spanyol exférjéről, később meg olyan blődségek, figyelmetlenségek, nemtörődömségek terelik el a figyelmet róla, mint például a vélhetően vámpír apáca, aki 65 év alatt nem öregszik egy napot sem faceplam . Az időnként irányított cselekményvezetés (pl.: a kitépett lap), az elhanyagoltabb családi szálak (pl.: Stefan) és a hangulatból minden alkalommal kizökkentő jelen-szál még a film három katartikus pontját is elhalványítja, elhomályosítja... így bármilyen erőltetetten is magyarázták bele a címet, valójában erről lett ez "északi fény"...

Az 1945 alaphelyzetét valamivel összetettebbnek éreztem, ebben viszont a múltban gyökerező családdráma jobban összeállt, és kevésbé is van elrontva a megvalósítása; nem akart annyira művészies lenni, inkább csak egy történetet elmesélni, de Mészáros Márta nem mindig találta meg a megfelelő eszközöket ehhez. Ennyivel jobb annál, de azért filmélményként jónak ezt sem mondanám.


6,5/10
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Niwrok
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 2851
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: anyám! / Mother!   Szomb. Okt. 21, 2017 10:32 pm

.
anyám! / Mother!

A cím kissé hiányos, mert az eredetileg úgy hangozhatott: "Anyám! Ez mekkora f*szság!". Darren Aronofsky sokszor tesztelte már a nézői tűrőképességét bizarr képeivel, de most minden eddiginél messzebbre ment ennek a "laza" cselekményvezetésű, "képletes" házasságnak a történetében.

A film első fele gyakorlatilag egyetlen hatalmas kérdőjel, teljes zagyvaság minden perce annak, ahogy a házaspár próbálja belakni a felújítás alatt álló házukat, miközben mindenféle emberek jönnek és mennek, és bár az asszony láthatóan nem ért semmit az egészből, a férfit ez egy cseppet sem zavarja. A nézőket viszont általában igen, hogy ezért ült be két órára a moziterembe, de azt azért nem lehet mondani, hogy nem vált ki érzelmeket, hiszen a szentségeléstől az izgatott, vagy éppen tanácstalan susmorgáson át harsány röhögésig sokféle hangulat tapasztalható volt a nézőtéren (utóbbi leginkább akkor, amikor az éjszakai álmából felvert feleséget basszák le a virrasztásra betolakodók, hogy kapjon már fel valami illendőbbet a hálóingnél).

Aztán az első óra értelmetlensége után kiderült, hogy még az sem, egyszerűen csak egyszerű, mint a bot, és Aronofsky minden igyekezete ellenére ezt már nem tudta elfedni sem a forradalmi, sem a háborús, sem az "áldozati bárányos" betéttel (pedig utóbbi még a többi fényében is rendesen kiakasztott azzal, hogy milyen beteg). Csalódottan voltam kénytelen tudomásul venni, hogy ezt a "történetet" nekem már vagy tíz éve elmesélték egyszer, minden szempontból jobban, megragadóbban, csak akkor úgy hívták, hogy Vándorló palota... ahogy azt is, hogy ettől a filmtől pár látványosabb képkockán kívül semmi többet nem fogok kapni... ja, meg egy másfajta befejezést, már amennyire az az lehet egyáltalán. Két óráért az meg elég kevés...

3,5/10
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
R2-D2
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 3948
Join date : 2012. Oct. 03.
Tartózkodási hely : Szombathely

TémanyitásTárgy: Re: Moziajánlók   Szomb. Okt. 21, 2017 11:10 pm

Niwrok írta:
.
anyám! / Mother!

A cím kissé hiányos, mert az eredetileg úgy hangozhatott: "Anyám! Ez mekkora f*szság!". Darren Aronofsky sokszor tesztelte már a nézői tűrőképességét bizarr képeivel, de most minden eddiginél messzebbre ment ennek a "laza" cselekményvezetésű, "képletes" házasságnak a történetében.

3,5/10

A név önmagában elég nekem ahhoz, hogy távol tartson a mozitól... Lehet, egyszer, talán, a tékából majd megnézem, de értékelésed (és amúgy a netszerte található értékelések) alapján még az sem biztos.

Köszi! Wink


.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.artudetu.gportal.hu/
R2-D2
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 3948
Join date : 2012. Oct. 03.
Tartózkodási hely : Szombathely

TémanyitásTárgy: Bye Bye Man   Hétf. Okt. 23, 2017 1:43 am

Niwrok írta:

Ne gondolj rá, ne mondd ki... Ne gondolj rá, ne mondd ki... Ne gondolj rá, ne mondd ki...

Volt négy-öt jelenet ami tetszett (például amikor a kislány kinyitja a kis ajtót, meg az, ahogy majdnem kudarcba fullad a szokásos nyomozósdi), de a filmmel kapcsolatos örömöm leginkább annak szólt, hogy milyen színésznőket sikerült egy-egy mellékszerepre megnyerni, meg a lehetőségnek, ami majd talán a folytatással együtt eljön... Addig meg... bye-bye, man...

A francba, csak kimondtam!

6,5/10
.

Ezt a pontszámot én is megadom, hasonló érvek és érzések mentén, mint Te .

Trinity??? Shocked  Faye Dunaway??? Shocked - tök meglepődtem mindkettőn...

Amúgy egy tök átlagos, mai horror, nagyon kevés jump scare elemmel, de sajnos kevés parás hangulattal is. A felütés jó volt, a hallucinációk is jók voltak, a kutyáról nekem természetesen ( Wink ) az Odaát Pokol Kutyája ugrott be... de a főszereplők valóban csak újabb három idióta, akik halni mennek egy házba. Egy dolog hiányzott igazán: bármi info jól esett volna erről a Viszlátemberről, bármi, ami megalapozta volna, mit is akar és miért is félelmetes.

Ez így nekem csak egy újabb bohóc, vagy papírmaskara figura, aki cél nélkül öl.... scratch


.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.artudetu.gportal.hu/
Niwrok
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 2851
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Moziajánlók   Hétf. Okt. 23, 2017 6:35 am

R2-D2 írta:
Niwrok írta:

Volt négy-öt jelenet ami tetszett (például amikor a kislány kinyitja a kis ajtót, meg az, ahogy majdnem kudarcba fullad a szokásos nyomozósdi), de a filmmel kapcsolatos örömöm leginkább annak szólt, hogy milyen színésznőket sikerült egy-egy mellékszerepre megnyerni, meg a lehetőségnek, ami majd talán a folytatással együtt eljön... Addig meg... bye-bye, man...

6,5/10


Ezt a pontszámot én is megadom, hasonló érvek és érzések mentén, mint Te .
Trinity??? Shocked  Faye Dunaway??? Shocked - tök meglepődtem mindkettőn...


Carrie-Anne Mosst mondjuk nem olyan nagy truváj látni manapság sem, elég akár csak a Marvel-sorozatok visszatérő szereplőjére, a remek Hogarthra gondolni... ja, de hát azt te nem nézed  Rolling Eyes   peace ...
Őt is jó volt látni, Dunaway viszont tényleg meglepett, hiszen vagy tíz éve eltűnt a kamerák elől, és hogy egy ilyen szereppel jött vissza  Shocked  ...

Amennyire olvasom a neten, meg is fog maradni ez a hiányossága a filmnek. A többség ócskának tartja, meg amúgy is PG-13 (apjuk f*szát, hivatalosan az Insidious is annyi), így folytatás vagy franchise aligha lesz...
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
R2-D2
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 3948
Join date : 2012. Oct. 03.
Tartózkodási hely : Szombathely

TémanyitásTárgy: Re: Moziajánlók   Kedd Okt. 24, 2017 11:52 am

Niwrok írta:
.
Nyomd, bébi, nyomd! / Baby Driver

"Romantikus heist-musical"? Úgy hangzik, mint egy baromság, pedig csak egy olyan film lesz az eredménye, ami inkább stílusos és ritmusos akar lenni, meg egy kicsit drámai is, mint hogy a rablások vagy a menekülések izgalmára helyezné a hangsúlyt. Ahogy Baby életében, a zene körbevesz és meghatároz mindent, aminek olyan viccesen abszurd, zseniálisan bolond vadhajtásai lesznek, mint a zenére "hangszerelt" lövöldözések. Aki jobban otthon van ezekben a zenékben, annak biztosan erősebben fog lüktetni az agyában a vér, mert a jobb szakaszokban a tempóval nincs hiány, de sajnos túl sokszor csak a zavaró fülzúgás marad, a bevezető melók előkészítésének unalma, a túlságosan karikatúra-szerű ellenfelek, és az, ahogy a zenés poénok egy idő után kifulladnak.

Nem volt rossz, egészen kellemes részei is akadtak, de ettől ez még nekem tényleg csak "Baby" a Drive-hoz képest, és Wrighttól is jobban tetszett a Scott Pilgrim.

7/10
.

No, most majd minden szavaddal egyetértek, talán annyit finomítva, hogy nekem anno a Drive sem volt akkora földöntúli élmény...

A zene egyáltalán nem fogott meg, néha inkább zavart, az autós üldözések egy része meg kimondottan bacaság volt (nem, még mindig nem megy egy autó sem gyorsabban htrafelé, mint előre), de a ritmusra előkerülő rendőrautók is zavartak. A karakterek jók, Underwood kicsit fura volt, és én is gyakran éreztem túlnyújtottnak egy-egy jelenetet, mintha csak ki kellene tölteni az aktuális zeneszám idejét (pl kávéhozás). De voltak jobb pillanatai is, a "romantikus heist musical" kifejezés teljesen helytálló... csak én nagyon kevés musicalt szeretek. Azokban meg rockzene van...

A 70% nekem is megteszi. peace

.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.artudetu.gportal.hu/
R2-D2
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 3948
Join date : 2012. Oct. 03.
Tartózkodási hely : Szombathely

TémanyitásTárgy: Thor: Ragnarok   Szomb. Nov. 04, 2017 6:44 pm

.
Thor: Ragnarok

Na, erről tényleg jobb, ha nem én írok... de szerintem az a legjobb, ha végleg felhagyok az MCU-val...

Talán még a Végtelen háborút megnézem, aztán slussz: ez az új Thor sem nem volt annyira vicces, sem annyira szórakoztató, mint mondták. Néha kínosan infantilis, a történet (?) ugyanaz, mint eddig bármikor, és ezúttal nem működött az sem, hogy régi kedves karaktereket láttam újra. A Strange jelenet már volt (szűkítve) a Dr. Strange végén, aztán már Hulkkal sem jöttem ki... most akkor már olyan Hulk, aki normális és csak akkor mérges, ha verekedni akar??? WTF?

Egyre távolabb kerül tőlem ez az egész, s annak ellenére, hogy az MCU különálló filmek közül a Thor mozik voltak mindig is a kedvenceim - a sci-fi miatt - ez roppant harmatos volt. Alig maradt bennem valami vele kapcsolatban, néhány poén, no meg talán Matt Damon. Smile  Ja, meg a Michelle Rodrigez klón csaj.70%

Ui: az meg mekkora poén, hogy az Az igazság ligája trailer is lement egy MCU film előtt... Laughing

.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.artudetu.gportal.hu/
Niwrok
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 2851
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Moziajánlók   Hétf. Nov. 06, 2017 9:49 pm

R2-D2 írta:
.
Thor: Ragnarok

Most akkor már olyan Hulk, aki normális és csak akkor mérges, ha verekedni akar??? WTF?


Ja, ez lemaradt Smile .

Nem, de Natasa már egyszer bizonyította, hogy képes akár Hulkot is megnyugtatni, hogy el tudja érni Bannert Hulkon keresztül is... szerencsére itt legalább altatót nem énekelt neki senki Rolling Eyes ...
A másik átváltozás meg... én is elég mérges lennék, ha egy repülőből kiugorva több méterről úgy pofára esnék Smile .

.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
R2-D2
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 3948
Join date : 2012. Oct. 03.
Tartózkodási hely : Szombathely

TémanyitásTárgy: Re: Moziajánlók   Hétf. Nov. 06, 2017 11:04 pm

Niwrok írta:

Thor: Ragnarok


Nem, de Natasa már egyszer bizonyította, hogy képes akár Hulkot is megnyugtatni, hogy el tudja érni Bannert Hulkon keresztül is... szerencsére itt legalább altatót nem énekelt neki senki  Rolling Eyes ...


Na ja, de itt nem Bannerrel beszélt Hulkon keresztül, hanem Hulk lett hirtelen "normális".
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.artudetu.gportal.hu/
Niwrok
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 2851
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: Boldog halálnapot! / Happy Death Day    Szomb. Nov. 18, 2017 10:48 pm

.
Boldog halálnapot! / Happy Death Day

Talán az első előzetesektől kiszúrtuk magunknak ezt a filmet, ami egyszerre próbál az idővisszapörgetős filmekből meríteni egy jó nagy lavórral, miközben egy kis slashert szór a tetejére... de azért az látszott belőle, hogy bőven akad a koncepcióban buktató.

Leginkább az, hogy egyetemi, lánykoleszos környezetben játszódik mindez, és már a Before I Fall-t is szétcseszték nekem a kívül szőke, belül sötét, beképzelt, anorexiás picsák... akiket itt is jócskán túladagoltak mellékszereplőként. Sorban jönnek a később folyamatosan ismétlődő események, csacsognak a csajok, de igazából csak azt vártam, hogy mikor szúrják le már végre a főszereplő Tree-t, annyira irritált. Az első negyed óra elég lassan telt el, zsibbadtam a sok "ribi"-től meg "csajszi"-tól, a második napon fura volt, hogy az egész újrakezdés el lett intézve azzal, hogy deja vu, és utána még a "harmadik" nap volt gyengébb, unalmasabb. De utána a stáb valahogy ráérzett a ritmusra, egyre több dolgot hoztak be Tree életéből, egyre érdekesebbek lettek az újrakezdések, és az ötletek is gyarapodtak, amivel még a kilencedik meghalás is tudott különbözni a többitől, miközben a csaj a gyilkosa megtalálásával próbál kikeveredni ebből a rémálomból. A vége felé már a poénok is tetszettek (illetve rögtön az elején a főcím, imádom az Universal efféle átalakított beharangozóit!), egyik-másikon még egy-egy harsányabb nevetés is kiszakadt... nem egy Bill Murray, de azért a maga tinivígjátékos módján jó.

Szóval ha szeretted az Idétlen időkiget (nyíltan hivatkoznak rá, mint kb. kőkorszaki filmre, ami figyelembe véve, hogy a szereplők többsége még meg sem született, amikor az készült, nem is olyan meglepő  Smile ), amit feldobtak egy kis Sikollyal, és nem zavarnak a Bajos csajok, akkor maximálisan ajánlom. De egyébként is...

7,5/10
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Moziajánlók   

Vissza az elejére Go down
 
Moziajánlók
Vissza az elejére 
46 / 50 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Filmfórum :: Filmek, sorozatok világa :: Előzetesek, moziajánlók-
Ugrás: