. Tudom, kezdek most már "mindenkinek" az agyára menni ezzel a filmmel, ígérem, lassan elengedem . De rég nevettem annyit filmes reklámon, mint ezen, aztán hátha másnak is tetszeni fog :
.
Niwrok Admin
Hozzászólások száma : 3578 Join date : 2012. Oct. 06.
Tárgy: Re: Vicces és kedves dolgok Hétf. Aug. 06, 2018 10:58 pm
. A videó három éves, egy jótékonysági gyűjtés alkalmából készült. Én viszont csak most láttam ...
"Could you lend me a hand Because I’ve only got one I miss my fingers Like you miss your son Are you thinking about Joffrey? Such a spirited lad I was his uncle I was also his dad Around the world My heart had to roam Now I’m looking for something A little closer to home Closer to home Closer to home A family tree With a branch of our own Closer to home Closer to home Ensuring our family Stays on the throne" .
Weide
Hozzászólások száma : 747 Join date : 2013. Aug. 15. Age : 33 Tartózkodási hely : Budapest
Tárgy: Re: Vicces és kedves dolgok Hétf. Aug. 06, 2018 11:03 pm
Niwrok írta:
. A videó három éves, egy jótékonysági gyűjtés alkalmából készült. Én viszont csak most láttam ...
De a teljes verziót is?
Niwrok Admin
Tárgy: Re: Vicces és kedves dolgok Hétf. Aug. 06, 2018 11:09 pm
Weide írta:
Niwrok írta:
De a teljes verziót is?
Igen, azóta azt is, de akkor is "Jamie" viszi a prímet .
.
R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely