Ez kb. olyan neked, mintha egyszerre lenne karácsony és húsvét, nem:)?
Valahogy úgy. Nagyon kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. November 8. már nincs is messze.
Amúgy marketingiskolában tanítani kellene, hogy a kis finn cég két év alatt egy ártalmatlan ötletből (játékból) hova nőtte ki magát. Hihetetlen.
A Bad Piggiest ismered már??
Niwrok Admin
Hozzászólások száma : 3578 Join date : 2012. Oct. 06.
Tárgy: Re: Vicces és kedves dolgok Vas. Okt. 14, 2012 12:32 am
R2-D2 írta:
Niwrok írta:
Valahogy úgy. Nagyon kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. November 8. már nincs is messze.
Amúgy marketingiskolában tanítani kellene, hogy a kis finn cég két év alatt egy ártalmatlan ötletből (játékból) hova nőtte ki magát. Hihetetlen.
Láttam már róla előzetest, de nekem most éppen elég a Seasons nyüstölése.
R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely
Tárgy: Re: Vicces és kedves dolgok Vas. Okt. 14, 2012 12:53 am
Niwrok írta:
R2-D2 írta:
Niwrok írta:
Láttam már róla előzetest, de nekem most éppen elég a Seasons nyüstölése.
Akkor előtted vagyok!!!
Minden Seasons, sima Angry Birds (az új frissítésen kívül), Rio, Space pálya 3 csillag, sőt a Bad Piggies is már majdnem. + az összes elérhető netes AB (MCDonalds, Heikki Kovalainen, Pizza,stb... , plusz a Facebookon a Gren Day + hetente a 4 AB Friends. A Google Chrome-on is elkezdtem újra az egészet, mert ott is vannak még új pályák.
Azt hiszem, kicsit őrült vagyok. No és ehhez jön az AB SW.
R2-D2 Admin
Hozzászólások száma : 4535 Join date : 2012. Oct. 03. Tartózkodási hely : Szombathely
Nekem ez az egész Angry Birds-téma kimaradt. Tulajdonképpen mi ez?
Ez kezdetben egy ügyességi-logikai játék a tapifonokon át az asztali PC-kig majdnem mindenre, aminek annyi a lényege, hogy a malacok ellopták a madarak tojásait, és azokat kell visszaszerezni úgy, hogy a "feldühített" madarak végigrombolják magukat a malacok építette erődökön. Mostanra viszont már akkora népszerűségre tett szert a cucc, rakás ajándéktárgy, társasjáték, mém, stb. született a játék hatására, hogy láthatóan a gyártó Rovionak már filmes franchise-okra is futja.
Például itt egy nemrég vetített T-Mobile reklám...
Artu nagy kedvence a cucc, és engem is sikerült "megfertőznie" vele:)...
R2-D2 Admin
Persze szigorúan eme nem reprezentatív felmérés szerint, ugye... Ugye ? .
Persze.
Rántott hús, néhány sablon kaja rendszeresen és vége. Ha meg valamit mond a média, hogy azt kell enni, akkor azt (liba, hal, stb...) Nem tudom - csak sejtem -, máshol miből főznek, de aki legalább hozzánk bejön, az minőségi kaját kap.
De a brownie tényleg divat lett, mint hogy a saláták is.
Weide
Hozzászólások száma : 747 Join date : 2013. Aug. 15. Age : 33 Tartózkodási hely : Budapest