Kritikák, gondolatok a filmek világából
 
HomeCalendarGalleryGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Általános film topik

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45  Next
SzerzőÜzenet
Niwrok
Admin
Niwrok

Hozzászólások száma : 3022
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Általános film topik   Szomb. Aug. 11, 2018 7:25 am

Weide írta:
Niwrok írta:

Azért volt, ami jobban tetszett sci-fi vonalon is, ld.: Spectral, ARQ, az utóbbi időből meg az Annihilation és az Extinction voltak jobbak. A háborús meg az akciófilmjeik általában jobban bejöttek, meg persze a sorozataik.

Azért ha van tipped, ne fojtsd magadba  Smile .

Haha, a Spectralt kismilliószor elkezdtem, de kb. a felénél mindig lelőttem, annyira beleuntam minden egyes alkalommal. Az ARQ egy sima egyszernézős próbálkozás volt számomra, az Annihilationt meg inkább mondanám érdekesnek, mint jónak (;szerintem izgalmasabbnak akart tűnni a mozi az ilyen-olyan bedobott motívumaival, mint amennyit ténylegesen érdemes lehet róluk beszélni, így számomra egy gyorsan kipukkanó lufivá vált az egész).

Hát, más Netflix filmem nincs a Mute-on kívül, amit tényleg ajánlanék. Most visszanéztem az elmúlt időszakom IMDB-s pontozásait, csupa 5-6-7-es pontszám :/
A 2017-es Downrange az, amin én baromi jól szórakoztam, esetleg azt bedobhatom, mint fun film. Volt még a Revenge, ami a hangulatával és a képi világával megvett, de érdemleges konzultációt szerintem annak sem lehet összehozni, már ami a sztorit meg a gyenge szimbolikát illeti.

Aztán volt egy 2 pontos film, ami mély nyomokat hagyott bennem, ez a 2017-es The Recall, aminek csak azért jár a +1 pont, mert volt benne egy olyan jelenetsor, amit mintha nem is ehhez a filmhez forgattak volna. Csak az a pár perc simán elment volna egy sci-fi/horror rövidfilmbe. De a többi része... na ha akarsz egyet rage-elni velem, akkor nézd csak meg, utána rommá olthatjuk. fuck off

2016-ig kell visszamennem, hogy nagyobb pontszámú indie filmértékelést találjak, ez pedig a francia Grave / Raw. Vagy a 2015-ös The Invitation, ami megragadt az emlékezetemben.

Ha jól láttam, ezekről nem született írás, vagy legalábbis hosszabb kritika, úgyhogy innen szemezgethetsz.


Akkor ebből Mute lesz  Smile . Meg a Downrange is jól hangzik.

Viszont szándékosan ritkán nézek "rage"-elni valót (meg hát Snipes 2017-ben... please Rolling Eyes ), anélkül is összejön elég (pl.: az új Trafó és a francia filmgyártás szégyene).

Ha gondolsz egyet rage-elni, akkor ott a Helen  Very Happy . Mindketten láttuk, mindkettőnknek tetszett  Smile .

A Raw-t láttam pár helyen ajánlani, de a gore és a francia nálam nem a legjobb kombináció... A The Invitationról pedig írtam, igaz, csak rövidet.

.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Weide

Weide

Hozzászólások száma : 747
Join date : 2013. Aug. 15.
Age : 28
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Általános film topik   Szomb. Aug. 11, 2018 4:45 pm

Niwrok írta:


Akkor ebből Mute lesz  Smile . Meg a Downrange is jól hangzik.

A Mute-ot tuti megnézem még egyszer, hogy részleteiben is bele lehessen menni.
A Downrange-dzsel kapcsolatban viszont ne legyenek túl magas elvárásaid. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Niwrok
Admin
Niwrok

Hozzászólások száma : 3022
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: A fehér király / The White King   Vas. Aug. 12, 2018 11:31 pm

.
A fehér király / The White King

A tizenéves Djata az egyszerűen csak Hazának nevezett, félkatonai-totalitárius rendszerben a kitaszítottak kenyerén él a családjával. Apját nemrég hurcolták el áruló nézetei miatt, még úgy is, hogy a felmenői között dicső múltra visszatekintő katonai vezetők is vannak, anyja pedig rendszeren kívüliként csak egy romos nyomortelepen kapott a fiúval együtt szállást. Djatának így kevés barátja van, és állandó szekálásoknak, veréseknek van kitéve, amikről helyzete miatt a mindenhol ott levő, mindent látó kamerák mögött ülők tudomást sem vesznek. Miközben a fiú próbál egyáltalán túlélni, apja történeteiből erőt merítve csak azt a napot várja, amikor újra láthatja őt.

A film alapjául szolgáló regényt Dragomán György írta, és a megjelenése óta eltelt tíz év alatt nemzetközi sikerre tett szert. Én azt nem ismerem, a film viszont az én élmény-mérőm szerint elég gyengére sikerült. A stáb a nyári táboros ifjúsági filmmel kevert diktatúraportrét még elfogadhatóan hozta, hogy egy gyerek hogyan éli meg az elnyomást, bár ott is jól esett volna egy kicsit bővebb háttérleírás is, akár csak egy iskolai foglalkozás keretében, hogy hogyan is épül fel ez a rendszer, vagy hogy mi ez a személyi kultusz. Viszont így háttér nélkül nincs igazán súlya a fiúk barlangba tett expedíciójának sem, csak éneklés van meg vezényszavak meg fenyegetően néző egyenruhások és fekete autók. Emellett kellemetlenül darabos lett a sztori, ami leginkább Djata életének egy-egy epizódját mutatja be, de így időtávok nélkül nem látszik az egymásra épülés, csak az, hogy a fiúnak és az anyjának egyre rosszabb lesz. Pont mint az én hangulatom a film nézése közben...

5/10
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Weide

Weide

Hozzászólások száma : 747
Join date : 2013. Aug. 15.
Age : 28
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Általános film topik   Hétf. Aug. 13, 2018 9:32 am

Niwrok írta:
.
A fehér király / The White King

5/10

Rajta volt a Watch Listemen, de ezek után kihúzom róla. silent
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Niwrok
Admin
Niwrok

Hozzászólások száma : 3022
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Általános film topik   Hétf. Aug. 13, 2018 7:13 pm

Weide írta:
Niwrok írta:

A fehér király / The White King

5/10

Rajta volt a Watch Listemen, de ezek után kihúzom róla. silent

Amennyire azóta olvastam, két első-nagyfilmes írta, rendezte, és még producerek is voltak...
Közben meg állítólag a regény nagy előnye a sok apró jelkép és utalás, amikkel Dragomán a romániai és az erdélyi kommunista rendszereket idézi meg... és ehhez "természetesen" a két kezdőnek lövése nem volt, úgyhogy csináltak egy fiktív, elég sablonos diktatúrát... háttérben a Dunakanyarral...

.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Niwrok
Admin
Niwrok

Hozzászólások száma : 3022
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: Feloldozás / Resolution   Kedd Aug. 14, 2018 11:11 pm

.
Feloldozás / Resolution

Mike egy napon videoüzenetet kap egy régi barátjától, Christől, aki mindig is balhés figura volt, de mostanra végleg le- és szétcsúszott. A "bemindenezett" Chris a felvételeken egy kutyával beszélget, képzeletbeli madarakra lövöldözik, és láthatóan hónapok óta nem volt egy józan pillanata sem, Mike pedig úgy érzi, ez a "segélykérés" lehet talán az utolsó alkalom, hogy még ki tudja hozni Christ a gödörből. Mike az üzenethez mellékelt térkép segítségével eljut ahhoz a düledező házhoz egy puszta közepén, amiben Chris elvackolta magát, de mielőtt a most is kába srác észbe kaphatna, Mike egy sokkolóval lebénítja, és a falhoz bilincseli a barátját. Chris persze magához térve felháborodik, de Mike szerint ez az egyetlen módja, hogy tisztán tudja tartani Christ, akivel végül alkut kötnek: Mike egy hétig vigyáz Chrisre, segít neki az elvonási rohamok alatt, amennyire tőle telik, és ha Chris egy hét után sem érzi úgy, hogy drog nélkül jobb lenne az élete... akkor a sorsára hagyja. Azt viszont ők, és főleg Mike csak utólag tudja meg, hogy erre ez a ház a lehető legalkalmatlanabb, mert nem elég, hogy a környék tele van bizarr figurákkal, de a házról magáról, annak a múltjáról is egyre több derül ki, amik együtt egyre kétségesebbé teszik nemhogy a házibarkács drogelvonó sikerét, de azt is, hogy Chris és Mike ép ésszel, vagy akár élve megússzák ezt az egy hetet.

Erre már azért nem szánok olyan sok szót, mert egyfelől ma már egyszer körbenyaltam a Moorhead/Benson duót a The Endless szimpatikussága miatt... másrészt ezt nincs is annyira miért. Mert az a része, ami összeköti a két filmet, az alapvetően tetszett, ahogy Chris és Mike barátságában, az elvonó során lezajló beszélgetésekben is akadtak mélyebb pillanatok (ebben nagy szerepe volt Chris karakterének és Vinny Curran alakításának)... de az az egyre kaotikusabb busójárás, ami a ház körül zajlik, így halmozva egyre idétlenebb volt, csúcsán azzal, amikor befutott az ingatlanügynök. Félúton aztán itt is bejött a misztikum a fényképekkel, naplókkal és a videókkal... de itt ez kellemetlenül zavarosra sikerült. Közben a megvalósításban is az a fejlődés volt figyelemfelkeltő, hogy honnan jutott el a stáb öt év alatt hova, nem maga a film látványvilága; mert bár tetszett a sok kellék, szimpatikus volt a lelkesedés itt is, de a Resolution azért nekem sem forgatókönyvben, sem technikai részleteiben nem jött be annyira.

Inkább néztem volna egy sima elvonós filmet Mike-kal és Chrisszel, rejtélyek nélkül... főleg, hogy a The Endlessből már tudtam, mire fut ki az ő történetük.

5,5/10
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Niwrok
Admin
Niwrok

Hozzászólások száma : 3022
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: Harc a boldogságért / Fort Bliss   Csüt. Aug. 16, 2018 7:14 pm

.
Harc a boldogságért / Fort Bliss

Maggie Swann őrmester, aki 15 hónapig teljesített Afganisztánban felcserként szolgálatot, végre hazatér a kisfiához, az öt éves Paulhoz. A fiúcska azonban nem igazán tud mit kezdeni az idegen nénivel, akit eddig csak párszor látott, és akkor is kamerán keresztül; ő sokkal inkább kötődik Almához, az apja új barátnőjéhez, akik gondját viselték Maggie missziója alatt. Maggie nehezen viseli, hogy a fia mennyire elhidegült tőle, és azt is, hogy Paul esetében a parancsolgatás nem a leghatékonyabb eszköz, de nincs is nagyon idő összeszokni, mert Maggie-t hamarosan helyettes kiképzőnek jelölik az egyik osztag újoncaihoz, akiknek pár hónap múlva bevetésük lesz.

Bár alapvetően katonás-háborús filmre készültem, ez sokkal inkább egy Családi kör katonanős kiadása, amiben Maggie egyensúlyozása a munka és a család között a fő téma. És hiába választott hősies foglalkozást, vagy tesz magához képest rengeteg erőfeszítést a kettő összehangolására, néha annyira érzéketlen és türelmetlen Paullal, hogy sokáig nem tudtam együtt érezni vele. Már hogy nulla átmenettel elráncigálja abból a házból, amit a fiú életének jelentős részében otthonának tekintett, az is elég lett volna, de ahogy még Almára meg az exférj Richardra dühös azért, mert "nem készítették fel" Pault eléggé ahhoz, hogy szeretettől mosolyogva ugorjon az anyja nyakába... ott azért csak megkérdeztem volna, "Nooooormális?!". Aztán ahogy bővülnek a szálak, akkor is zavaró volt néha a Maggie-ben meglevő empátia és annak a hiánya (az jutott eszembe, hogy ha a fia érzéseivel csak fele annyira törődne, mint a katonáiéval, máshogy alakult volna az első pár hét), de az is látszik, hogy egy nagyon összetett kapcsolati hálóban kell nagyon nehéz döntést hoznia. Ez a film gerince, amit színesítenek még az olyan mellékszálak, mint a románc az autószerelővel, vagy a misszió alatt elszenvedett zaklatás, de Maggie és Paul drámája önmagában is elég volt ahhoz, hogy ajánlani tudjam a filmet.


7,5/10
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
R2-D2
Admin
R2-D2

Hozzászólások száma : 4096
Join date : 2012. Oct. 03.
Tartózkodási hely : Szombathely

TémanyitásTárgy: Re: Általános film topik   Csüt. Aug. 16, 2018 7:55 pm

Niwrok írta:
.
Feloldozás / Resolution


Inkább néztem volna egy sima elvonós filmet Mike-kal és Chrisszel, rejtélyek nélkül... főleg, hogy a The Endlessből már tudtam, mire fut ki az ő történetük.

5,5/10
.

Akkor ez kimarad, úgysem szeretm az elvonós filmeket... hmmm


Niwrok írta:
.
Harc a boldogságért / Fort Bliss

Ez a film gerince, amit színesítenek még az olyan mellékszálak, mint a románc az autószerelővel, vagy a misszió alatt elszenvedett zaklatás, de Maggie és Paul drámája önmagában is elég volt ahhoz, hogy ajánlani tudjam a filmet.


7,5/10
.

Vettem, vettem. De jó lenne, ha leállnátok picit, mert nehéz tartani a tempót. Laughing

.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
R2-D2
Admin
R2-D2

Hozzászólások száma : 4096
Join date : 2012. Oct. 03.
Tartózkodási hely : Szombathely

TémanyitásTárgy: Re: Általános film topik   Pént. Aug. 17, 2018 11:48 pm

Niwrok írta:
.
Extinction

Különösebb elvárásaim nem lévén azt kell mondanom, nálam ez a film teljesen jól elfér a Skyline és a Cloverfield által kijelölt koordináta rendszerben. Ez főleg azért volt mert a film nem a nyilvánvaló csavarra van felépítve (az gyakorlatilag a 20. percben kiderül), így a későbbiekre is tartogat izgalmat és meglepetést... a maga tévéfilmes lehetőségei és eszközei között.


7/10
.


Egyetértek, egy újabb inváziós sci-fi (a felszínen), nagyjából így értékelem én is. Nekem ugyan nem jött le a 20-ik percben a csavar - vélhetően nem figyeltem eléggé - így az még ütött is, de amúgy nagyon időhúzósnak, sehova nem tartónak éreztem az egészet.

Ha lesz időm (nem valószínű), bővebben is kifejtem, de nekem már magával az egész alaptörténettel is vannak fenntartásaim... már csak az 50 év miatt is, és hogy az alatt egyik főszereplő sem jött rá semmire... scratch


.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Niwrok
Admin
Niwrok

Hozzászólások száma : 3022
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Általános film topik   Szomb. Aug. 18, 2018 7:08 am

R2-D2 írta:
Niwrok írta:
.
Extinction

Különösebb elvárásaim nem lévén azt kell mondanom, nálam ez a film teljesen jól elfér a Skyline és a Cloverfield által kijelölt koordináta rendszerben. Ez főleg azért volt mert a film nem a nyilvánvaló csavarra van felépítve (az gyakorlatilag a 20. percben kiderül), így a későbbiekre is tartogat izgalmat és meglepetést... a maga tévéfilmes lehetőségei és eszközei között.

7/10

Egyetértek, egy újabb inváziós sci-fi (a felszínen), nagyjából így értékelem én is. Nekem ugyan nem jött le a 20-ik percben a csavar - vélhetően nem figyeltem eléggé - így az még ütött is, de amúgy nagyon időhúzósnak, sehova nem tartónak éreztem az egészet.

Ha lesz időm (nem valószínű), bővebben is kifejtem, de nekem már magával az egész alaptörténettel is vannak fenntartásaim... már csak az 50 év miatt is, és hogy az alatt egyik főszereplő sem jött rá semmire... scratch


Spoiler:
 

.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
R2-D2
Admin
R2-D2

Hozzászólások száma : 4096
Join date : 2012. Oct. 03.
Tartózkodási hely : Szombathely

TémanyitásTárgy: Re: Általános film topik   Vas. Aug. 19, 2018 11:25 am

Niwrok írta:

Extinction


Spoiler:
 

.

Na, mégegyszer, mert tegnap már írtam egyet, de minden eltűnt, mielőtt posztolhattam volna....

Szóval, :
 .
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Niwrok
Admin
Niwrok

Hozzászólások száma : 3022
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: Downrange   Kedd Aug. 21, 2018 9:47 pm

.
Downrange

Engem kicsit a The Wallra emlékeztetett, csak itt egy lerobbant SUV helyettesíti az omladékony kőfalat, és nem egy Isaac nevű tengerészgyalogos fickó kerül szorult helyzetbe egy mesterlövész miatt, hanem egy csapat fiatal, akik még csak nem is nagyon ismerik egymást.

Annyiból kettősség jellemzi a filmet, hogy nagyon házibarkács a maszkmesteri munka, hogy a szövegkönyvnek vannak nagyon gyenge szakaszai, és hogy a színészek is inkább lelkes amatőröknek tűnnek, így látványban és minőségben nem sokat nyújt a film, aminek 90%-ában a srácok és a csajok hullanak el hatalmas vérfröccsök kíséretében, vagy ugyanezek az emberek csak gubbasztanak az egyre jobban lepusztuló kocsi takarásában. Viszont voltak kifejezetten ötletes részei is, például az, ahogy a fiatalok próbáltak kreatívan mindent kihozni a rendelkezésükre álló eszközökből (a karpáncél zseniális!), meg ahogy időnként még erkölcsi dilemmák is előkerültek... de talán még az is belefér ide a drámaiság miatt, ahogy az egyik srác a barátnőjéről beszél, és amit utána tesz.

Tényleg nem kellett sokat várni tőle, de voltak jelenetei, amik a megmosolygáson és a kínos feszengésen túl is tetszettek... a befejezés viszont nagyon kretén nono .

6/10
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Weide

Weide

Hozzászólások száma : 747
Join date : 2013. Aug. 15.
Age : 28
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Általános film topik   Szer. Aug. 22, 2018 10:35 am

Niwrok írta:
.
Downrange


Tényleg nem kellett sokat várni tőle, de voltak jelenetei, amik a megmosolygáson és a kínos feszengésen túl is tetszettek... a befejezés viszont nagyon kretén   nono .

6/10

Valami ilyesmire számítottam a véleményed kapcsán. A vége meg pont olyan kretén, mint az egész film. Nekem hiányérzetem maradt volna, ha valaki végül csak úgy elsétál. lol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Niwrok
Admin
Niwrok

Hozzászólások száma : 3022
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: Az alapító   Pént. Szept. 07, 2018 7:01 pm

R2-D2 írta:
.
Az alapító

Kétlem, hogy aki ezeket a sorokat olvassa, még ne hallott volna a McDonalds gyorsétterem láncról, azonban biztos is vagyok benne, hogy velem együtt sokan nem tudták, hogy a ma látott franchise rendszer nem is a McDonalds testvéreknek köszönhető, hanem egy Ray Crock nevű jóembernek. Az Az alapító az ő története, aki többek között turmixgép-ügynökből avanzsált franchise hálózat építővé - és aki a film szerint meglehetősen egy nagy geci volt. Több nézőpontja és olvasata lehet ugyan a sztorinak (úgy igazából nem is foglal állást a film egyik felé sem), de nekem egyértelműen az jött le, hogy Crock lenyúlta az ötletet és a hálózatot a testvérektől, s gyakorlatilag kisemmizte őket. Oké, hogy nélküle most kevesebb lenne (??)  a világ, de azért az én értékrendemben nem kicsit gusztustalan az, amit a faszi művelt.

Érdekes és kifejezetten jó film az Az alapító, de a jó filmeknek azon csoportjából, amit bőven elég egyszer látni. Nincs benne semmi olyan mondat, jelenet, gondolat, érzelmi töltet, ami miatt bármikor is szívesen venné le az ember a polcról újra. Olyan langyos az egész, talán túlságosan is tárgyilagos és szenvtelen - ismeretbővítésnek  viszont teljesen jó.

75%


Talán Michael Keatonért megadnám rá a 8-at, de lényegében ugyanazt láttuk, hiszen egy ilyen "illusztrációt" nagyon nem lehet máshogy nézni. Ja, meg a teniszpálya és az egész konyha működése is plusz pont, az baromira tetszett.

A legjobb addig a film, amíg a testvérek mesélik, hogy hogyan jutottak el egyáltalán az első büféjükig, és onnantól a film "csak" egy vendéglátóiparra hangszerelt Közösségi háló. Krok viszont legalább nem volt akkora genny végig, mint Zuckerberg. Lehet, hogy ő is csak kifosztott egy jobb sorsra érdemes családi vállalkozást és egy testvérpárt, és a végére már tényleg azt sem lehetett neki elhinni, amit kérdez, de az ő személyiségének legalább volt valami íve, nem volt szociopata már az elejétől, csak amire befutott. Jól végigkövette a film, hogy frusztrált utazó ügynökként indulva hogyan látott ebben a rendszerben lehetőséget, milyen nehézségekkel küzdött meg; az a rész például külön tetszett, ahogy a gazdag kapzsi vén pöcsökből kiábrándulva, akik ebben csak egy kis mellékest láttak nyugdíjas korukra, hogyan találta meg a fiatal, még épp csak a megélhetésüket kereső párokban azokat, akikre az üzlet általa elképzelt része épülni tud. Persze aztán megrészegítette a hatalom és a friss hús, és ő maga is kapzsivá, zsarnokivá vált, olyanná, aki semmilyen engedményre, semmilyen könyörületre nem képes, de legalább egy kicsit árnyaltabb volt a kép, mint ha csak egy törtető seggfej törtetését kellett volna végignézni.

8/10
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Niwrok
Admin
Niwrok

Hozzászólások száma : 3022
Join date : 2012. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: Hülyék paradicsoma / Idiocracy   Hétf. Szept. 10, 2018 6:47 am

.
Hülyék paradicsoma / Idiocracy

Az átlagos intelligencia folyamatos csökkenésével a 26. századra az emberiség sok egyéb kreténség mellett eljutott arra a szintre, hogy a legtöbb Oscart egy olyan film nyeri, amiben 90 percig csak egy fingó segg látható. Most a félresikerült hibernálási kísérletből hátramaradt Átlag Joe-ra és a korábban a legősibb foglalkozást űző, bájos asszisztensére vár a feladat, hogy visszavezesse az embereket abba a korba, amikor ha egy segg is volt a filmben, de a nézőket érdekelte, hogy az kinek a segge, és miért fingik... de persze csak a közvetlen kihalási veszély elhárítása és a korabeli igazságszolgáltatási rendszer túlélése után.

Ezen akkor ugye nincs is nagyon mit ragozni...

.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Általános film topik   

Vissza az elejére Go down
 
Általános film topik
Vissza az elejére 
40 / 45 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Filmfórum :: Filmek, sorozatok világa :: Filmek, sorozatok, kibeszélők-
Ugrás: